Parmidjano Rolnice

Potrebne Namirnice:
-500 g kora za lazanje
-150 g Praske Sunke
-150 g Suvog Vrata
-250 g Gaude
-2 Jajeta
-200 ml Kisele Pavlake
-100 g Kecapa
-2 kasike Rendanog Parmezana

-So
-Origano

Priprema:Skuvajte kore za lazanje u dista vode vodeci racuna o tom da ih ne prekuvate. Nakratko ih potopite u hladnu vodu, pa ocedite i dobro prosusite. Prosusenu koru premazite prelivom od jaja i pavlake, preko toga stavite prasku sunku, suvi vrat i list gaude, pa savijte u rolnicu i slazitw u vatrostalnu posudu. Tako uradite sa svim korama. Slozene rolnice prelijte preostalim filom od jaja, zatim kecapom i narendanom gaudom. Na kraju pospite origanom i pecite oko pola sata na 180 stepeni. Prijatno ....
Pokreće Blogger.